Beneficiile FamilyHub

Solutia de rezerva
pentru situatii
neasteptate cu copilul

Viata pur si simplu se intampla, si indiferent cat de bun este „radarul” intern, nu ai cum sa stii cand apare o calatorie de serviciu din scurt si nu are cine sa stea cu copilul pana te intorci acasa, sau nu stii cand raceste si nu ai vrea sa-l trimiti la gradinita/scoala dar nu ai cu cine sa-l lasi acasa.

Family Hub este aproape de tine in astfel de situatii neasteptate, prin serviciul de back-up care.

Citeste mai multe

Esti mereu aproape
de copilul tau

Si la propriu, si la figurat. Sediul nostru este aproape de locul tau de munca astfel incat esti mereu la doi pasi de cel mic.

Nu trebuie sa iti mai faci griji cu faptul ca intarzii la gradinita sau la birou. Iar daca vrei ca in pauza de masa sa iti vezi copilul, va fi foarte usor. De asemenea, nu vei rata evenimente speciale din viata copilului tau pentru ca vei fi mereu la cateva minute distanta.

Vezi locatia noastra

Intampinam nevoile
copilului modern

Stim cu totii ca in ziua de azi copiii sunt expusi la stimuli mai multi, mai diversi, mai haotici.

Metodele didactice pe care le implementeaza Family Hub ii ajuta atat sa aiba o viata adaptata in societatea actuala, cat si sa contribuie la formarea viitorului societatii. De la responsabilizare pana la colaborare. De la comunicare, pana la intelegerea propriilor sentimente.

Citeste despre conceptul Family Hub

Identificam impreuna
talentul copilului

Fiecare copil este unic si prin talentul sau aptitudinile proprii. Uneori, pe masura ce copiii cresc, aceste lucruri se pierd, iar ei se transforma in adulti cu potential irosit.

Family Hub se asigura ca vei explora alaturi de cel mic abilitatile si preferintele lui in materie de arte, stiinte, activitati fizice, limbi straine, comunicare si relationare, activitati practice si ecologice.

O viata emotionala
sanatoasa

Cu Family Hub copilul tau va creste invatand sa dezvolte relatii sanatoase cu cei din jur, bazate pe incredere, atat in ceilalti - fie ca vorbim de parinti, bunici sau prieteni - cat si in sine insusi.

Pe masura ce creste copilul tau se va pregati pentru a deveni un adult armonios. Iar ca parinte vei putea avea incredere ca ai facut alegerea corecta in ceea ce priveste educatia si dezvoltarea lui.

Spirjin in situatii
complexe

Se spune ca sa fii parinte este cea mai grea slujba din lume. Uneori ai nevoie de suportul unor specialisti in a lua decizii sau in a sti cum sa comunici cu copilul tau. Family Hub e alaturi de tine oferindu-ti acces la servicii de coaching si consiliere psihologica. In plus, aici vei putea sa discuti si cu alti parinti, precum si cu specialisti in parenting.

Copil fericit,
parinte fericit

Dorinta cea mai mare a unui parinte este sa isi vada copilul fericit.

Impreuna ne vom asigura ca cel mic sau cea mica se va bucura de fiecare zi, va invata lucruri noi, va face lucruri care il plac si nu in ultimul rand, va fi aproape de persoanele pe care le iubeste cel mai mult: parintii sai.

Ce ofera Family Hub

Localizare aproape de biroul tau

Sediul nostru este in apropierea biroului tau. Poti oricand sa vezi ce face copilul tau si nu vei mai pierde timp cu drumul pana la gradinita, nici dimineata, nici dupa amiaza.

Metode de invatare moderne

Am adunat cele mai bune practici ale pedagogiilor alternative, precum Montessori, Waldorf, Freinet, Step by Step, Shichida, Pedagogia 3000.

Piloni educationali recomandati de UNESCO

Educatia practicata are la baza patru piloni,: “ stiu cum sa invat”, “stiu cum sa fac”, “stiu cum sa fiu”, “stiu cum sa co-exist”.

Flexibilitate

Indiferent ca este vorba de programul gradinitei, de meniul copilului sau alte aspecte ale colaborarii cu Family Hub, suntem aici pentru a discuta si a ajunge la cea mai buna solutie pentru tine si familia ta.

Serviciu de back-up care la tine acasa

Disponibil 7 zile, de la 7:00 la 22:00, serviciul de back-up este solutia de rezerva cand angajamentele permanente de ingrijire si supraveghere ale copilului sunt temporar indisponibile. La un telefon distanta, poti contacta una din persoanele calificate ( atestat curs de prim ajutor, atestat curs psihologia copilului) si selectate (testate psihologic, cazier judiciar verificat) cu atentie, pentru a avea incredere sa iti lasi copilul ( cu varste intre 1 si 14 ani).

Sesiuni de lucru pe diferite teme de parenting

Periodic organizam intalniri pe teme de interes din zona de parenting si dezvoltarea copilului. De asemenea punem la dispozitie servicii de coaching pentru parinti si consiliere psihologica pentru situatii complicate. Calendarul evenimentelor este actualizat pe pagina noastra de Facebook.

Vrei sa afli mai multe?

Iti putem raspunde direct la intrebari daca ne scrii sau
poti sa folosesti formularul de contact pentru a-ti programa o vizita

Contacteaza-ne