Evenimentele Family Hub

Scopul evenimentelor este de a aduce impreuna copiii cu parintii, in contexte in care pot experimenta ceva nou si intelege mai bine realitatea fiecaruia; de a aduce impreuna familia angajatului si companiile in care acesta lucreaza, pentru a se sustine reciproc; de a implica mai mult copilul, parintele si compania in societate si comunitatea din care care fac parte

Evenimentele Family Hub sunt organizate:

ca activitati extracurriculare, la programa gradinitei ( ex. “Master Chef in familie” – o experinta in care imbinam idei sanatoare de mancare cu bucuria de a gati in familie)

ca parte din programele companiilor,

care se preocupa de starea de bine si echilibrul angajatilor, aducand mai aproape de ei, preocuparile pe care acestia le au referitoare la familie, copii si propria persoana ( ex. “Sunt mandru/a de mama mea/tatal meu” – eveniment prin care copiii se familiarizeaza si incep sa inteleaga preocuparile pe care parintii le au referitoare la locul de munca”

care vor sa-si pregateasca angajatii pentru momente importante din viata de familie, care pot avea impact in activitatea profesionla ( ex. Atelier “Pentru prima data parinte”, Speaker motivational “ Alegeri in viata personala si profesionala”- povesti spuse de persoane care au trecut cu succes prin momente cheie din viata personala si profesionala)

care deruleaza activitati de responsabilitate sociala avand in centru familia (ex. “ Bunic infiat pentru o zi” – o familie petrece o zi cu un varstnic care nu mai are propria sa familie, si invata reciproc despre viata )

Informatii la zi despre evenimentele si atelierele pe care le organizam le gasiti pe pagina noastra de Facebook.