Evenimente & Cursuri

Scopul evenimentelor este de a aduce impreuna copiii cu parintii, in contexte in care pot experimenta ceva nou si intelege mai bine realitatea fiecaruia; de a aduce impreuna familia angajatului si companiile in care acesta lucreaza, pentru a se sustine reciproc; de a implica mai mult copilul, parintele si compania in societate si comunitatea din care care fac parte

Evenimentele sunt organizate ca parte din programele companiilor,

care se preocupa de starea de bine si echilibrul angajatilor, aducand mai aproape de ei, preocuparile pe care acestia le au referitoare la familie, copii si propria persoana ( ex. “Sunt mandru/a de mama mea/tatal meu” – eveniment prin care copiii se familiarizeaza si incep sa inteleaga preocuparile pe care parintii le au referitoare la locul de munca”

care vor sa-si pregateasca angajatii pentru momente importante din viata de familie, care pot avea impact in activitatea profesionla ( ex. Atelier “Pentru prima data parinte”, Speaker motivational “ Alegeri in viata personala si profesionala”- povesti spuse de persoane care au trecut cu succes prin momente cheie din viata personala si profesionala)

care deruleaza activitati de responsabilitate sociala avand in centru familia (ex. “ Bunic infiat pentru o zi” – o familie petrece o zi cu un varstnic care nu mai are propria sa familie, si invata reciproc despre viata )

Cursurile sunt organizate ca soluții de rezervă pentru părinții care peste noapte “au un nou coleg de birou” copilul/copiii lor. Părinții care lucrează de acasă și au nevoie să stea concentrați pe activitatea profesională, chiar dacă trebui să împartă “biroul” cu copilul (3- 11 ani) lor, pot apela la “Nanny online”.

”Nanny online” este o experiență distractiv-educativă pe care o poți oferi rapid1 copilului tău, când grădinița/școala s-a mutat on-line dar parcă nu acoperă nevoile copilul tău. Ori poate bona lipsește o zi, sau poate vremea de afară nu este atât de prietenoasă iar repriza de desenele animate/jocuri pe calculator s-a terminat. În toate aceste situații Nanny on-line este o soluție de rezervă valoroasă!


Programul cursurilor ”Nanny online”

1 Cu minim 8 ore înainte de începerea propriu-zisă a activității.

Informatii la zi despre despre evenimente, cursuri, programe vezi pe pagina noastra de Facebook.