Beneficiile FamilyHub

Flexibilitate in functie de
nevoile tale

Cu noi iti vei crea propriul drum in cariera in functie de abilitatile si talentul tau, fie ocupand un rol full time, part time sau de colaborator in proiecte.

Esti tu insuti sau
tu insati

Nu degeaba ne numim Family Hub, numele reflecta si ce credem despre echipa noastra. Functionam ca o familie in care parerea ta va fi mereu auzita si in care vei fi incurajat sa vii cu idei in domeniile care te pasioneaza.

Vei invata lucruri noi

Vei invata si vei aplica o pedagogie alternativa internationala si vei contribui la dezvoltarea ei.

Citeste despre modelul pedagogic

Vei lucra intr-un mediu
dinamic si creativ

Incurajam cooperarea, creativitate si umorul. De la structura unei zile de lucru pana la activitatile extracuriculare, Family Hub este un mediu pozitiv si plin de energie.

Dezvoltare profesionala
personalizata

Pe langa cursurile de baza pe care ti le punem la dispozitie pentru practicarea pedagogiei alternative, iti vei putea alege cursuri si sesiuni de lucru care se muleaza pe interesele si aptitudinile tale.

Copil fericit,
educator multumit

Impreuna vom sustine dezvoltarea copiilor de la Family Hub, astfel incat ei sa isi exprime potentialul si talentul. Alaturi de ei, vei creste si vei invata si tu.

Ce ofera Family Hub

Suntem mai mult decat o gradinita

Family Hub este un centru de resurse pentru familii, de aceea rolul tau nu va fi unul traditional de educator. In functie de abilitatile si preferintele tale, iti poti contura descrierea jobului tau. Fie ca este vorba de educator, animator socio–educational, baby sitter.

Experienta nu este obligatorie

Apreciem experienta profesionala in domeniu, insa oferim oportunitati si celor aflati la inceput de cariera.
Fiecare membru al echipei Family Hub va parcurge o serie de cursuri, cum ar fi:
• Orientarea catre client: copil, parinte, companie,
• Comunicare nonviolenta,
Va obtine o serie de certificate, de exemplu:
• Certificat Facilitator Pedagogia 3000,
• Certificat pentru metoda Shichida.

Vom creste si vom invata impreuna.

Pedagogii alternative adaptate vietii moderne

Vei fi un educator diferit de cei pe care i-ai avut tu in copilarie. Pentru ca si copiii de astazi sunt diferiti si traiesc intr-o lume diferita.
Vei practica pedagogii alternative si, mai mult, vei putea contribui la adaptarea pedagogiei in functie de nevoile reale ale copiilor si echipei Family Hub.

Citeste despre modelul pedagogic

Roluri multiple

La Family Hub vei putea experimenta ce inseamna sa lucrezi de pe pozitii diferite, de la educator, la manager de proiect, la coordonator de echipa. Vom invata unii de la altii intr-un mediu de lucru relaxat.

Echilibru intre cariera si pasiuni

Iti place sa gatesti, sa faci fotografii sau ai o mica gradina de flori acasa? De ce sa nu aduci aceste pasiuni si aptitudini si la locul de munca?
Vom avea o multime de proiecte si activitati extracuriculare unde sa iei initiativa si sa faci ceea ce-ti place.

O comunitate care te sustine

Nu vei fi singur sau singura, nici la propriu in sala de clasa cu copiii, nici la figurat. Vei avea o echipa care te sustine, colaboratori de incredere, precum si acces la profesionisti din alte domenii prin intermediul proiectelor pe care Familily Hub le va derula alaturi de clientii sai corporate.

Vrei sa ni te alaturi?

Scrie-ne un email de intentie sau
poti folosi formularul de contact si te vom contacta noi

Contacteaza-ne