Beneficiile Serviciului de Back-Up Care

Solutie simpla, de rezerva, cand nu ai cu cine sa lasi copilul

Indiferent de cat de planificati sunt parintii, la serviciu si acasa, se intampla sa apara situatii neprevazute (bona s-a imbolnavit, gradinita s-a inchis datorita conditiilor meteorologice, ai o calatorie de serviciu care iti intarzie venirea acasa) cand nu ai cu cine sa lasi copilul acasa si nici nu-ti permiti sa-l iei cu tine la serviciu.
Pentru aceste situatii exista serviciul de back-up care la domiciliu, care iti ofera accesul la o echipa pregatita sa iti supravegheze, ingrijeasca si sa se joace educativ cu copilul tau ( cu varsta intre 1 an si 14 ani, inclusiv).

La indemana ta, oricand ai nevoie

Serviciul de back-up care il poti contacta printr-un simplu telefon catre reprezentantul Family Hub, care iti va pune la dispozitie una din persoanele calificate pentru serviciile de back-up care. Poti sa ne contactezi cu o saptamana sau doar cu trei ore, inainte de momentul in care ai nevoie sa iti lasi copilul acasa fara tine. Mai multe detalii despre cum poti contacta acest serviciu se obtin pe e-mail.

Contacteaza-ne

Personal de incredere

Intelegem ca pentru a introduce pe cineva in propria casa, sa aiba grija de copilul tau, este un act de incredere. De aceea personalul Family Hub care asigura serviciile de back-up este selectat si instruit astfel incat atat tu, cat si copilul tau, sa va simtiti in siguranta, indiferent cat lipsesti de acasa.

Mai mult, daca faci programarea din timp, ai posibilitatea de a avea o intalnire prealabila cu persoana care va veni sa stea cu copilul tau.

Ce ofera Family Hub

Supraveghere, ingrijire si educatie oferite pentru intervale de timp scurte

Serviciul de back-up care este menit sa acopere nevoile parintilor atunci cand angajamentele permanente de ingrijire, supraveghere si educatie ale copiilor ( cu varsta cuprinsa intre 1 an si 14 ani) nu mai sunt disponibile. De aceea acest serviciu este disponibil pe durata intregii saptamani, intre orele 7:00 - 22:00, pentru urmatoarele intervale de timp: 4 ore, 8 ore, 10 ore.

Disponibil chiar si cu 3 ore inainte

Pentru ca nu putem sa prevedem cand copilul se imbolnaveste si nu mai poate merge la gradinita/scoala, serviciul de back-up care se poate contacta si in sistem de urgenta, cu trei ore inainte. Noi va recomandam insa sa il contactati de indata ce stiti ca veti avea nevoie de serviciile unei babysitter, ceea ce va va permite sa-l familiarizati pe copil cu ea, intr-o intalnire prealabila.

Selectie riguroase si instruire complexa

Persoanele din echipa Family Hub, care ofera serviciile de back-up, sunt selectate in urma unui interviu comportamental, testarii psihologice si verificarii cazierului judiciar. De asemenea au analizele de medicina muncii la zi. Toate persoanele au cel putin urmatoarea pregatire (curs de prim ajutor, curs de puericultura, curs de psihologia copilului), care le califica sa ofere o experienta placuta si in siguranta copilului tau. Feed-back-ul obtinut dupa ce ati beneficiat de acest serviciu, este luat si el in considerare pentru a pastra satisfactia crescuta, atat a parintilor si cat si a copiilor.

Echipa Back-up Care - Family Hub

Ioana Danciuc

25 ani, Bucuresti

Studenta anul sase la UMF „Carol Davila”, desfasoara activitati de voluntariat la Serviciul de Ambulanta Sector 3 si Crucea Rosie. Anterior a fost antrenor de dansuri sportive la gradinite din Bucuresti.

Descarca CV

Roxana Radulescu

24 ani, Bucuresti

Absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii. Certificata in Acordarea Primului Ajutor in Situatii de Urgenta, Roxana a parcurs mai multe cursuri pentru a sti cum sa lucreze cu copiii.
 

Descarca CV

Vrei sa afli mai multe?

Iti putem raspunde direct la intrebari daca ne scrii sau
poti sa folosesti formularul de contact pentru a-ti programa o vizita

Contacteaza-ne